Valp fra oss


Valpene vil jevnlig få ormekur, klippe klørne og bades før levering. De vil vokse opp i et godt og trygt miljø. De bor i stuen der de blir godt sosialisert.

Vi prøver å ta med valpene på flere bilturer, både i flokk og alene. Dyrebutikken er nærme, og det hender vi kjører innom der noen ganger også for å kjenne på nye miljøer. Vi har stort fokus på at valpene skal bli trygge og klare for "den store verden."

Valpene leveres med;
- Stamtavle ( NKK)
- Chippet
- Kjøpskontrakt fra NKK
- Helseattest fra veterinær
- Øyelyst
- Vaksinert
- Teppe og bamse med lukt fra mor og søsken
- Litt fôr
- Perm med info

Når valpekjøpere velger meg som oppdretter er det også viktig for meg å velge valpekjøperne. Det å føle at dette er et godt hjem for valpene er svært viktig. Et hjem hvor de vil bli tatt godt vare på og få masse kjærlighet resten av livet.

Jeg sitter i timer etter timer å leter etter den perfekte matchen for tispene mine. Hver kombinasjon er nøye planlagt, og jeg gleder meg stort over hvert eneste kull vi venter.
Jeg ønsker å vite hvordan valpene har det når de har flyttet til nye hjem , og ikke minst hvordan valpekjøperen trives med valpene fra min kennelen. Det er viktig for meg å vite hvordan gemyttet og psyken blir og om det er friske eller syke avkom.
Dette vil gi meg som oppdretter mer kunnskap om hva som kan komme frem fra mine avlsdyr og kombinasjonene vi har gjort.
Å ta hunden med på et par offisielle utstillinger er også ønskelig (men aldri et krav).
Dette er ønsker jeg har som oppdretter for å kartlegge hvordan avkommene blir og se hva kombinasjonene/linjene bringer frem. Hvis valpkjøpere ønsker å stille ut, men synes det er vanskelig å stille ut selv, er jeg behjelpelig med tips og råd, evt kan jeg gå med de selv de første gangene. Valpekjøperne mine er alltid velkommen til å spørre hvis det er noe de lurer på.

Bare ta kontakt hvis det er noe du lurer på.