Valp fra oss


Valpene vil jevnlig få ormekur, klippe klørne og bades før levering. De vil vokse opp i et godt og trygt miljø. De bor i stuen der de blir mye sosialisert. Til daglig bor de med andre hunder, katt og barn. 

Valpene blir med på flere bilturer. Dyrebutikkene er nærme, og det hender vi kjører innom flere ganger også for å kjenne på nye miljøer. De får også prøvd seg på ulike underlag både ute og inne. I valpebingen har de elementer som både lager lyd og rører på seg når de er borti. Det er for å hjelpe de å bli trygge på ukjente saker og at underlag kan kjennes ulikt ut. 
I løpet av ukene de er hos oss får de ulik ferskmat og tørrmat for å styrke både magene deres og helsen. Det kommer mye besøk til oss og vi reiser også til andre hus med valpene. Vi har fokus på at valpene skal bli trygge og klare for "den store verden."
 

Valpene leveres med blant annet; 
- Stamtavle ( NKK)
- Chippet
- Kjøpskontrakt fra NKK
- Helseattest fra veterinær
- Øyelyst
- Vaksinert
- Bamse med lukt fra mor og søsken
- Litt fôr og godbiter
- Perm med info
- En oppdretter som gjerne svarer på spørsmål og gir tips og råd hele livet til hunden  

Når valpekjøpere velger meg som oppdretter er det også viktig for meg å velge valpekjøperne. Det å føle at dette er et godt hjem for valpene er svært viktig. Et hjem hvor de vil bli tatt godt vare på og få masse kjærlighet resten av livet.

Jeg sitter i timer etter timer å leter etter den perfekte matchen for tispene mine. Hver kombinasjon er nøye planlagt, og jeg gleder meg stort over hvert eneste kull vi venter.
Jeg ønsker å vite hvordan valpene har det når de har flyttet til nye hjem , og ikke minst hvordan valpekjøperen trives med valpene fra min kennelen. Det er viktig for meg å vite hvordan gemyttet og psyken blir og om det er friske eller syke avkom.
Dette vil gi meg som oppdretter mer kunnskap om hva som kan komme frem fra mine avlsdyr og kombinasjonene vi har gjort.
Valpekjøperne mine er alltid velkommen til å spørre hvis det er noe de lurer på.

Bare ta kontakt hvis det er noe du lurer på.