Valp fra oss


Valpene vil jevnlig få ormerkurer og klippe klørne samt bli vant til å bades. De vil vokse opp i et godt og trygt miljø. De bor i stuen der de blir godt sosialisert. Valpene vil være med på biltur og andre ting for at valpen skal bli trygg og klar for livet.

Valpene leveres med;
- Stamtavle ( NKK)
- Chippet
- Kjøpskontrakt fra NKK
- Helseattest fra veterinær
- Øyelyst
- Vaksinert
- Teppe og bamse med lukt fra mor og søsken
- Litt fôr

Når valpekjøpere velger meg som oppdretter er det også viktig for meg å velge valpekjøpere. Det å føle at dette er et godt hjem for valpene er svært viktig. Et hjem hvor de vil bli tatt godt vare på og få masse kjærlighet resten av livet.

Jeg sitter i timer etter timer å leter etter den perfekte matchen for tispene mine.
Jeg ønsker å vite hvordan valpene har det , og ikke minst hvordan valpekjøperen trives med valpene fra min kennelen. Det er viktig for meg å vite hvordan gemyttet blir og om det er friske eller syke avkom.
Derfor ønsker jeg at de som kjøper valper fra meg vil ta seg tid og råd til å helsesjekke hundene :)
Dette vil gi meg som oppdretter mer kunnskap om hva som kommer frem fra mine avlsdyr, og dere som hundeeier får også vite mer hvordan deres firbeinte familiemedlem har utvilket seg utifra det vi ikke kan se selv.
Å ta hunden med på et par offisielle utstillinger er også ønskelig (men aldri et krav).
Dette er ønsker jeg har som oppdretter for å kartlegge hvordan avkommene blir og se hva kombinasjonene/linjene bringer frem. Hvis valpkjøpere ønsker å stille ut, men synes det er vanskelig å stille ut selv, er jeg behjelpelig med tips og råd, evt kan jeg gå med de selv de første gangene. Valpekjøperne mine er alltid velkommen til å spørre hvis det er noe de lurer på

Bare ta kontakt hvis det er noe du lurer på.(Se underkategorier for annen info om valp)